Menu

OPINIE

CZY ZDARZYŁO CI SIĘ TRAFIĆ NA NIERZETELNIE WYKONANĄ USŁUGĘ?

MARTWISZ SIĘ CZY SPEŁNIMY TWOJE WYSOKIE WYMAGANIA?

DBASZ O SWÓJ SAMOCHÓD I DOKŁADNIE WYBIERASZ MECHANIKÓW?

Chcemy pomóc Ci w tym wyborze!

Wiemy, jak ważna jest dla naszych klientów najwyższa jakość obsługi i usług, dlatego poniżej zamieszczamy realne opinie naszych klientów z serwisu Google. To oni wybierają naszą jakość i chętnie wracają, polecając serwis innym.

  • 5 star review  Serwisuję tutaj Renault Lagunę 3-ciej generacji oraz Fiata Grande Punto. Pan Aleksander traktuje swoich Klienów rzetelnie, o wszystkich kosztach i potrzebie wymiany zużytych elementów informuje na bieżąco. Stosunek ceny do jakości jest wzorowy. Na pochwałę zasługuje szczerość i fachowe doradztwo - to wartości wręcz unikatowe w dzisiejszych czasach. Potwierdzę, że w zakładzie pracują Ukraińcy - jednak ich praca jest wykonywana prawidłowo - wymienione części do wglądu. Możliwość płatności kartą na miejscu, polecam wcześniej się umówić na wizytę. Na ponad 8 wizyt (7 razy Laguną i ostatnim razem Puntem) zawsze byłem usatysfakcjonowany z wykonanej usługi i jej ceny. 🙂

    thumb Łukasz P.
    7 września, 2018

    5 star review  Pełen profesjonalizm przy wtórze doskonałego kontaktu na linii mechanik-klient, przyprawiony uprzejmością i zaangażowaniem. Ceny usług na bardzo przyzwoitym poziomie (powiedziałbym wręcz, że tanio), niższych cen za części (oryginalne) wymieniane podczas naprawy trudno znaleźć w internecie. Bardzo polecam.

    thumb Grzegorz Grudziński
    30 października, 2019

  • 5 star review  Terminowo, fachowo i konkretnie.

    thumb Anka R
    23 lutego, 2019

    5 star review  Świetny kontakt z pracownikami jak i wlascicielem. Warsztat wygląda profesjonalnie. Od razu ma się uczucie że auto jest w dobrych rękach i pracownicy wiedzą co robią. Chętnie służą radą nawet przy zwykłym badaniu zbieżności.
    Polecam.

    thumb Gabriel Drwal
    5 sierpnia, 2019

  • 5 star review  Polecam, najlepszy mechanik w okolicy, korzystam z usług pana Aleksandra od ponad 10 lat, to już mój drugi samochód którym się zajmuje, wcześniej była meganka a teraz mondeo mk5 i jeszcze się nie zawiodłem. Ceny ma przystępne a co najważniejsze nie naciąga na niepotrzebne roboty.

    thumb Rysiek Stypa
    30 lipca, 2019

    5 star review  Świetny kontakt z pracownikami jak i wlascicielem. Warsztat wygląda profesjonalnie. Od razu ma się uczucie że auto jest w dobrych rękach i pracownicy wiedzą co robią. Chętnie służą radą nawet przy zwykłym badaniu zbieżności.
    Polecam.

    thumb Gabriel Drwal
    5 sierpnia, 2019

  • 5 star review  Bardzo polecam. Po telefonie rano tego samego dnia wstawiłem auto na wymianę łańcucha rozrządu. Auto odebrałem tego samego dnia. Przy okazji dowiedziałem się co jest jeszcze do zrobienia. Ceny za części jak w Internecie, stare części do wglądu, robocizna też na normalnym poziomie. Do tego właściciel posiada bardzo duża wiedze o samochodach marki renault. Polecam

    thumb Piotr Rogowski
    16 sierpnia, 2019

    5 star review  Jeśli warsztat nie naciąga, to już jest dobrze. A tam nie naciągają. Polecam

    thumb Wojciech Klaczkiewicz
    4 marca, 2019

  • 5 star review  Profesjonalny warsztat. Wymieniałem w moim Fordzie rozrząd , naprawiałem klimatyzację i hamulce. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Auto wyprowadzone zostało praktycznie do ideału. Ceny mnie nie zaskoczyły- takie jak wszędzie. Dużym udogodnieniem było to, że za fakturę mogłem zapłacić kartą, czego w wielu mniejszych warsztatach nie ma. Polecam.

    thumb waldek kowalczuk
    5 września, 2018

    5 star review  Nie ma lepszego serwisu we Wrocławiu! Polecam

    thumb Łukasz Kowalczyk
    3 października, 2018

  • 5 star review  Szybka porada, krótki termin, załatwione co trzeba i jak trzeba. Czysto i konkretnie.

    thumb Maciej Lewczuk
    24 czerwca, 2019

    5 star review  Samochód naprawiony jak zwykle. Kolejka do naprawy jak wszędzie. Ceny naprawy zbliżone do serwisów autoryzowanych.

    thumb Łukasz Latos
    29 czerwca, 2019

  • 5 star review  Polecam!
    Konkretnie i fachowo. Zadzwoniłam, bo zaniepokoił mnie dźwięk auta podczas skręcania i redukowania prędkości. Następnego dnia z samego rana zostawiłam auto w warsztacie, po 1,5h telefon i diagnoza, kosztorys! Wieczorem auto już czekało zrobione. Czego chcieć więcej?! Jestem bardzo zadowolona.

    thumb Monika Berek
    15 listopada, 2019

    5 star review  Bardzo miła obsługa, czynne do 18, zbieżność ustawiona poprawnie. Szczerze polecam!

    thumb Michał Szecówka
    5 grudnia, 2019

  • 5 star review  Bardzo miła obsługa, nie drodzy i porządnie wykonują robotę polecam

    thumb Paweł Maćków
    10 stycznia, 2019

    5 star review  Profesjonalnie, szybko (auto do odbioru tego samego dnia) Nigdy nie bylo żadnych problemow po naprawie. Polecam

    thumb Bartosz Szymański
    13 marca, 2019

  • 5 star review  Serwisuje w tym miejscu Passata B7 od dwóch lat. W tym czasie miałem wymiane rozrzadu jak i standardowe wymiany oleju/filtrów. Ostatnio również wymiana tuleji w wahaczu. Koszty potwierdzane SMSem, terminowe oddanie auta. Dla mnie na plus.

    thumb slawomir kortas
    4 października, 2019

    5 star review  Polecam ten serwis. Od kilku lat serwisuje moje auta u Pana Aleksandra. Bardzo porządny i uczciwy zaklad. Serwisuje tam Bmw, Fiata, Lancie , Alfe ,Opla a wczesniej 2 Meganki. Wielokrotnie polecalem ten serwis także znajomym. Auto zawsze na czas, nigdy sie nie zdażyło by po Pana A. Przegladzie w serwisie auto mialo jakoekolwoek zastrzeżenia na przeglądzie. Ceny napraw Ok. Zawsze duzo mozliwosci cenowych - przedstaeione zamienniki i oryginały i ich ceny. Najlepszy serwis wg Mnie we Wrocławiu. Osobniki piszące jakieś negatywne opinie - niech podadzą przyklad lepszego i bardziej dokładnego serwisu.

    thumb Kamil Strach
    19 stycznia, 2020

  • 5 star review  Pana Aleksander jak robił mi lagune to było okej jest super mechanikem a teraz naprawił mi klimatyzację w Mondeo i działa jak nowa a w 2 warsztatach nie umieli naprawić polecam na 100 procent.

    thumb Zbigniew Smolarek
    30 czerwca, 2018

    5 star review  Polecam ten serwis. Od kilku lat serwisuje moje auta u Pana Aleksandra. Bardzo porządny i uczciwy zaklad. Serwisuje tam Bmw, Fiata, Lancie , Alfe ,Opla a wczesniej 2 Meganki. Wielokrotnie polecalem ten serwis także znajomym. Auto zawsze na czas, nigdy sie nie zdażyło by po Pana A. Przegladzie w serwisie auto mialo jakoekolwoek zastrzeżenia na przeglądzie. Ceny napraw Ok. Zawsze duzo mozliwosci cenowych - przedstaeione zamienniki i oryginały i ich ceny. Najlepszy serwis wg Mnie we Wrocławiu. Osobniki piszące jakieś negatywne opinie - niech podadzą przyklad lepszego i bardziej dokładnego serwisu.

    thumb Kamil Strach
    19 stycznia, 2020

Facebook
Facebook